in

Yandex Mail Hesabı Hızlı Nasıl Silinir?

Rusya’da lider, birçok e-posta istemcisini destekleyen Yandex.Mail, 20GB’a kadar ücretsiz depolama alanı veren bulut hizmeti Yandex.Disk, milyonlarca kullanıcının tercih ettiği Yandex servislerinden sadece birkaçı. Tabii ki Yandex’in uygulamalarını takip eden kullanıcılar kadar, diğer şirketlerle kıyaslama yapıp aradıkları özellikleri bulamadıklarından Yandex’ten vazgeçen kullanıcılar da var. Siz de bu kullanıcılardan biriyseniz, Yandex hesabınızı tamamen silmek istiyorsanız aşağıdaki basit adımlar yol gösterici olacaktır.

Yandex Hesap Silme Linki: https://passport.yandex.com.tr/passport?mode=delete&origin=passport_profile

Yandex Hesap Silme:

  • Yandex profil sayfanıza giriyorsunuz. En aşağıda bulunan Diğer Ayarlar altındaki Hesabı Sil bağlantısına  tıklıyorsunuz.
  • Yandex hesabını sil sayfasında aktif olarak kullandığınız Yandex servisleriniz, hesabınıza bağlı olan tüm bilgiler geri getirilmemek üzere silineceğine dair bir uyarı çıkıyor. Hesabınızı silmeden önce bu uyarıyı okumanızı tavsiye ederiz.
  • Son olarak Yandex hesabınızı açtığınızda belirlediğiniz gizli soru ve yanıtını, hesabınızın şifresini ardından güvenlik kodunu girip “Hesabı Sil” butonuna tıkladığınızda Yandex hesabınızı tamamen silmiş oluyorsunuz.

Uzman Miras Avukatım Uzman Avukat Desteği

İşsizlik Maaşı Başvurusu Nasıl Yapılır?