in

Buz lazer epilasyon fiyatları 2020

Buz lazer epilasyon fiyatları 2020

Buzu lazer epilasyon; buz ile soğutma yönteminin kullanıldığı ve böylece ağrı- acı hissiyatının azaltıldığı bir epilasyon çeşididir. Zamandan tasarruf etmeyi de sağlayan buz lazer epilasyon, hızlı bir şekilde istenmeyen tüylerden kurtulmayı sağlıyor. Günümüzde oldukça yaygın olarak tercih edilen buz lazer epilasyon İstanbul ‘da nerede yapılmaktadır.

Buz Epilasyonun Özellikleri Nelerdir?

Buz lazer epilasyon, diğer epilasyon çeşitlerine nazaran daha fazla özelliği bünyesinde bulundurmaktadır. Acı ya da ağrı hissinin absorbe edildiği buz lazer epilasyonda minimum derecelerde ağrı eşiğine göre değişen minik hisler söz konusudur ancak bu sinek ısırığından bile daha hafiftir. Acıya karşı daha hassas bölgelerimizden olan bacak, bikini, sırt ve koltuk altı gibi bölgelerde buz lazer epilasyon sayesinde konforlu bir şekilde istenmeyen tüylerden kurtulmak mümkün oluyor. Erkeklere yapılan epilasyon işlemlerinde eski yöntemlerde ağrı ve acı duyulması kadınlara nazaran kat kat fazla idi. Fakat günümüz teknolojisinin yepyeni ürünü olan buz lazer epilasyon cihazlarında kullanılan soğutma teknolojisi ile artık erkeklerde acı ve ağrı duymadan kısa sürede istenmeyen tüylere veda edebiliyor. Erkek Lazer Epilasyon İstanbul

Erkeklere yönelik özel seanslar uygulanmakta ve kısa sürede çözüm alınabilmektedir.

Buz Epilasyon Fiyatları Nedir?

Buz lazer epilasyon fiyatları; seanstan seansa ve uygulanacak yere göre değişiklik göstermektedir. Genellikle 4-8 seans arasında tamamlanan buz lazer epilasyon seanslarına bazen ek seanslar yapılabilmekte ve dolaysı ile buz epilasyon ücretleri de değişebilmektedir. Erkek Lazer Epilasyon İstanbul seansları için de Beautyderm’le iletişime geçerek erkek buz lazer epilasyon ücretleri hakkında bilgi alınabilir.  Siz de hemen Lazer Epilasyon Kadıköy ulaşın, kısa sürede epilasyon randevusu alarak istenmeyen tüylerinize veda edin!

“Sayfa içeriği sadece bilgilendirme amaçlıdır, tanı ve tedavi için mutlaka doktorunuza başvurunuz.”

Work and Travel vize görüşmeleri ve soru cevapları

Kaan Yıldırım kimdir kaç yaşında