in

Kaan Yıldırım kimdir kaç yaşında

KAAN YILDIRIM KİMDİR?

Kaan Yıldırım, 24 Aralık 1986 tarihinde İstanbul’da dünyaya geldi, İngiltere Londra Brunel Üniversitesi pazarlama bölümünden mezun olduktan sonra Başkent İletişim Bilimleri Akademisi’nde oyunculuk eğitimi aldı. Oyunculuk kariyerine Kayıp dizisiyle başladı. Bu dizide Kadir karakterini canlandırdı. Ancak Yıldırım, asıl çıkışını başrollerinde Uğur Polat, Sevtap Özaltun, Erkan Kolçak Köstendil, Şebnem Bozoklu’nun oynadığı ‘Ulan İstanbul’ adlı dizisiyle yaptı. 2015 yılında ise başrollerini Ezgi Eyüboğlu ile üstlendiği bir yaz dizisi olan Adı Mutluluk dizisinde Batu Değirmenci karakterini canlandırdı. TRT ekranlarında yayınlanan Halka dizisinde kendi ismini taşıyan karakteri canlandırdı. Son olarak Hekimoğlu dizisinde rol alıyor.

Filmografi

Televizyon
Yıl Adı Rol Notlar
2013 Kayıp Kadir Yardımcı
2014 Ulan İstanbul Ferdi Yardımcı
2015 Adı Mutluluk Batu Başrol
2016 Kalbim Yangın Yeri Volkan Başrol
2017 Klavye Delikanlıları Kerem Başrol
2018 İnsanlık Suçu Cemal Gökdemir Başrol
2019 Halka Kaan Karabulut Başrol
2019- Hekimoğlu Mehmet Ali Çağlar Başrol

What do you think?

10 points
Upvote Downvote

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Loading…

Buz lazer epilasyon fiyatları 2020

E Devlet Miras Sorgulama Nasıl Yapılır?