in

SER RACK Kabinet Sistemleri

SER RACK KABİNET, 2013 yılında 15 yıllık bilgi birikimini hayata geçirmiş ciddi satış ve projeye imza atmış bir teknoloji çözüm şirketidir. SER müşterilerimize Elektroniksel / Elektriksel, cihazların daha verimli, güvenli ve sürdürülebilir bir şekilde yönetmeleri için yardımcı olan Muhafaza ( Rack Kabinet, Pano, Kutu vb…) çözümleri sunar. SER yaklaşık olarak 1,000 çalışanı 100’lerce ürünü ve 100’den fazla ülkeye hizmet veren LANDE ailesinin bir üyesidir…

2013 yılında sektöre girişimiz 19”Rack Kabinet Sistemleridir, ürün gamımız içerisinde Dikili Sistem Rack Kabinetler, Duvar Tipi Rack Kabinetler, Soho Tipi Rack Kabinetler, Server Sistemleri Rack Kabinetleri, Outdoor(Saha) Tipi IP55/65 Rack Kabinetler, Mobese Sistem Rack Kabinetleri, Telekom Tipi Rack Kabinetler, Açık Sistem Rack Kabinetler, ODF Rack Kabinetleri ve bu ürünlere ait Rack Kabinet Aksesuarları, Fiber Optik Sonlandırma Patch Panelleri, Sonlandırma Kutuları, Pasif ve Akllı Pdu Priz Modülleri, Klima, Ortam izleme cihazları gibi ürünleridir.

İlerleyen yıllarda müşteri talepleri doğrultusunda Bakır ve Fiber Network Sonlandırma ekipmanları, Zayıf Akım Sistemleri ürünlerinin satışı da bünyemize katılmıştır. Şartname ve Müşteri talepli her bütçeye hitap eden sektörde albenisi olan markalı veya yerel markalar ile hizmet vermekteyiz.

SER olarak 2016 yılı itibariyle, değişik ürünleri yelpazemize eklemiş bulunmaktayız. Bu ürünler; Fiber Kanalet Sistemleri, Elektrik Panoları, Plastik cihaz kutuları. Bu ürünlerin aynı zamanda teknik ekiplerimizce montaj işlemi yapılmaktadır.

Rack Kabin Fiyatları Rack Kabin Fiyat Al

Telefon:
T : +90 216 572 68 60
W : +90 542 480 64 24

Website:

http://serrackkabin.com.tr/

Flutter Nedir ve Kurulumu Nasıl Yapılır?

Siber Güvenlik Yüksek Lisans Programı Olan Üniversiteler