in

METUnic ile .tr alan adı kaydedin!

Nic.tr kapanması ile birkaç tane akredite kuruma tr alan adları kaydı yetkisi verilmiştir.Bunlardan birtaneside METUnic, Türkiye’nin önde gelen üniversitelerinden ODTÜ’nün bilişim alanındaki tecrübesi ile ODTÜ Geliştirme Vakfı tarafından 2019 yılının mart ayında kurulmuştur.

METUnic 21 yıldır internet alanında kamu yararını gözeterek çalışan bir ekip, bilgi birikimi ve deneyimle yola çıkmıştır. 1991 yılında ülkedeki ilk internet bağlantısını gerçekleştiren, 1998 yılından beri “.tr” uzantılı alan adlarının tahsisini yapan, kendi teknik altyapılarını kuran ve yöneten deneyimli bir ekipten oluşmaktadır.

METUnic adı ile bilişim sektörüne yeni adım atan şirketimiz alanında uzman çalışanları, gelişime açık altyapısı ve kullanıcı odaklı hizmetleri ile müşterilerine kaliteli bir hizmet sunmayı hedeflemektedir.

METUnic bir ODTÜ Geliştirme Vakfı Kuruluşudur.

MİSYON: Bilişim alanında deneyimli, ileri teknolojiye dayalı, saygın, güvenilir ve müşterinin ihtiyaçlarını karşılayan bir hizmet sunabilmek.

VİZYON: ODTÜ’nün bilgi birikimi ile yola çıkan, özgün, gelişime açık, çözüm odaklı ve alanında akla ilk gelen firma olabilmek.

https://www.metunic.com.tr/

Burun Akıntısı En Hızlı Nasıl Geçer?

Iphone verilerini uzaktan silme

Iphone verilerini uzaktan silme