in ,

Kadınları mutlu etmenin 7 yolu

Eğer sizde Kadınları mutlu etmenin 7 yolunu arıyorsanız bu bilgiler size fikir vere bilir işte Kadınları mutlu etmenin 7 yolu;

1-‘An’da ol

Kadınlar onların gerçekten yanında olan kişileri sever. Onun yanındayken onunla ilgilen.Birlikte yaptığınız şeylerin tadını çıkarın.

2-İyi bir dinleyici ol

Kadınlar onları dinleyen insanları sever. Arkanıza yaslanıp onu dinlemek için zaman ayırdığınızda adeta dünyalar onun olur. İster uzun süreli bir çift, ister yeni tanışmış çift olun, birbirinizi dinleyebilmeniz gerekir. Her şeyden önce duyulduğunu bilmek istiyor.

3-Özgüvenin parlasın

Güven, bir insanda bulunabilecek en çekici şeylerden biridir. Sizi sevdiğini bildiğiniz biriyle birlikteyseniz emin olmalısınız. Geri çekilmeyi bırakın ve kendinizi uygun şekilde ifade edin.

4-Planlayın

Nerede yemek yiyeceğinizi seçmeye çalışırken zaman kaybetmeyin. Gerçek bir buluşma planlamak için zaman ayırın. Özel hale getirin ve sevdiği şeyleri aklınızda bulundurun. Sevdiğiniz kadın o kadar mutlu olacak ki ayakları yerden kesilecek.

5-Her şeyi ciddileştirmeyin

Fazla ciddileşmek büyük kayıplar yaşatabilir. Şaka yapmaktan ve gülmekten korkmayı bırak. Birlikte gülmek, sevdiğiniz insanlarla yapabileceğiniz en iyi şeylerden biridir.

6-Birlikte olduğunuzda ona tüm dikkatinizi verin

Telefonunu sessize al ve ona dikkatinizi ver. Onun için orada olduğunu bilmesi gerekiyor. Ona ne kadar çok dikkat verirsen, o kadar mutlu olacaktır.

7-Kendine iyi bak

Öz bakım önemlidir. Duygusal refahını ve görünümün koru. Kadınlar kendilerine bakan erkekleri seven. Bu konuda, özellikle de son zamanlarda eksik kaldıysan, dikkat etmen şart.

Windows 7 Tam Ekran Windows 10 Yükseltme Uyarıları Göstermeye Başlıyor

Kredi sicili nasıl ve ne zaman temizlenir?