in ,

İnternetten Para Kazanabileceğiniz İnternet Siteleri

İnternetten Para Kazanabileceğiniz İnternet Siteleri


internetten para kazanmanın en güvenilir yöntemlerini öğrenebilirsiniz.

  • Web Sitesi Oluşturma

İnternet bir ülke ise, web siteleri gerçek gayrimenkuller gibidir. Şimdiye kadar, taşınmazların fiziksel dünyada değerli olduğu gibi dijital gayrimenkuller de aynı şekilde çalışır. Bir web sitesi oluşturarak, çevrimiçi arazi satın alarak kendi arazisini yaratıyorsunuz demektir. Bu araziyi istediğiniz her şeyle doldurabilirsiniz, ancak bunun başarılı olabilmesi için bunu sosyal medya (ve aklınıza gelebilecek başka herhangi bir yerde) aracılığıyla tanıtmak zorundasınız. İnsanlarla güzel bir iletişim kurduğunuzda, sunmanız gereken her şeyi insanlara satabilirsiniz. Bir web sitesi oluşturmak için bir ana makineye (ör. GoDaddy), şablona (ör. WordPress) ve içeriğe ihtiyacınız vardır. İlk ikisini bulmak kolaydır ve işin zor kısmı içerik yapmaktır. Bloglar, satış öğeleri, resimler, videolar veya istediğiniz her şeyi yayınlayabilirsiniz. Kendi web sitenizi açmanız size kolay yönden para kazanma şansı verir.

  • Google Adsense’i duydunuz mu?

Bu sizin için çok fazla teknik bilgi gibi görünüyorsa, kolay bir yolu var. Google’ın reklam platformuna kaydolmak, web sitenizde küçük bir kodu Blogger’da etkinleştirmek veya yapıştırmak ve reklamların otomatik olarak yayınlanmasını sağlar. İşte her şey aslında bu kadar basit. Bu programdaki sorun, komisyon alamamanız ve reklam içeriğini kontrol edememeniz. Bu, bazıları için yararlıdır, fakat daha tecrübeli kullanıcılar biraz daha sağlam şeyler isteyeceklerdir.

  • Rakuten Linkshare

Amazon ve Google, çevrimiçi reklamcılık için tek seçenek durumundadır. Rakuten linkshare; bağlantınız ve reklamlarınızla birlikte diğer üyeleri aramak için harika bir yerdir. Programları sayesinde Starbucks, Walmart, iTunes ve diğer popüler markalar için özelleştirilmiş; reklam bağlantıları, e-posta bağlantıları ve afiş reklamları alabilirsiniz. Bu programla, daha küçük şirketleri, bölgesel veya özel markaları hatta daha fazlasını bulabilirsiniz. Google, Amazon ve Rakuten programlarının bir kombinasyonunu çalıştırabilir ve bu programlardan aylık 150$ kazanabilirsiniz. Bu para çok değil ama gelirin kalıcı olduğunu düşünürsek uzun vadede istediğiniz paraları kazandırabilir.

  • Klout

Bir sosyal medya hesabınız varsa, Klout’u kesinlikle denemelisiniz. Bu şirket, sosyal medya kullanımınızı izler, güncellemeleriniz ve yayınlarınıza göre ne kadar büyük ve ne tür bir izleyici kitlesi çektiğinizi belirler. Sizler bu bilgiyi kullanarak, ücretsiz öğeler, biletler vb. almaya hak kazanırsınız. Çevrimiçi yaptıklarınızı yaparak bedava şeyler kazanmanın yollarını bulmak için web sitelerini sık sık kontrol etmelisiniz.

  • EBay

Satmak istediğiniz herhangi bir şey varsa, EBay bunu yapmayı ciddi olarak düşünebileceğiniz öncelikli bir yerdir. Bu satma süreci tamamlamak için istekli iseniz, birçok gelirle ödüllendirileceksiniz.

  • Mturk

Crowdsourcing’i duyduysanız Amazon’un Mechanical Turk programınında yer almak için harika bir yer olduğunu göreceksiniz. Tıpkı Elance’de olduğu gibi, bilgi ve becerilerinizi geliştirebilirsiniz. Böylece kendinize uygun olmayan web içeriğini belirlemekten tutun ses kayıtlarını temel veri girişi işine dönüştürmek gibi çeşitli farklı görevler arayabilirsiniz. Tıpkı herhangi bir işte olduğu gibi, ne kadar çok çalışırsanız, ve kaliteniz ne kadar iyi olursa, internetten para kazanmak için daha fazla fırsat elde edersiniz. Ödemeler genellikle küçüktür ve ödemeleriniz Amazon kredisiyle karşılanır. Ancak Mturk, kanepede TV izlerken internetten para kazanmak için güvenilir bir yerdir.

  • LinkedIn

LinkedIn siz profesyoneller için mükemmel bir sosyal medya sitesidir. Bu, internetten para kazanmanın doğrudan bir yolu değil, mevcut ve potansiyel akranlarınıza, müşterilerinize, tedarikçilerinize ve diğer alanlarınıza ulaşabileceğiniz için harika bir seçenektir. Böylelikle kariyer yolunuzdaki ve sektörünüzdeki önemli gelişmeler hakkında itibar kazanacaksınız ve iş hayatına atılacaksınız.

  • Care.com

Deneyimli bir dadı veya bebek bakıcısı iseniz Care.com, internetten para kazanmak isteyebileceğiniz bir yerdir. Kendinizi Childcare’in Craigslist’inde listeleyerek, erişiminizi genişletebilirsiniz. Daha fazla müşteri çekebilmek için itibarınız ve trafiğinizin yoğun olduğu zamanlarda izlediğiniz çocuklarla seçici olabilirsiniz. Care.com’a katılın ve geleceğinize yatırım yaparak para kazanmaya başlayın.

  • Wikipedia

İnternetten para kazanabileceğiniz bir diğer seçenekte ücretsiz site Wikipedia’dır. Wikipedia’yı düzenlemek çok kolay olmadığı için şirketlerde birçoğu düzenleme sürecinde kendilerine yardımcı olması için editörlere para ödemeye hazırdır. Bir bakıma bir ödül avcısı olacaksınız ve kendi çizgilerinizi kendiniz belirleyip seçeceksiniz.

Website Merkezi Kurumsal Web Tasarım Yazılım SEO Hizmetleri

2020 Dış Çekim Fotoğraf fiyatları ve yerleri