in

Google Dart/Flutter’ı Hızlı ve Eğlenceli Yoldan Öğren

Publisher Dijtal Atölye

Course Language Turkish

Hayalinizdeki uygulamalar, onları yazmanızı bekliyor ve artık hiç de uzakta değiller.

Hangi dille başlamalıyım, hangi platform için geliştirme yapmalıyım, sonrasında neler öğrenmeliyim diye düşünmenize de artık gerek kalmadı.

HTML/CSS/JavaScript/Java/Kotlin/Python/PHP/Swift/Objective-C/C# vesaire gibi dilleri ve React Native gibi yavaş çözümleri unutun. Tek kod tabanında yazılarak platformların native dillerine otomatik derlenen Dart/Flutter her şeye yeter ve tüm ihtiyaçlarınızı karşılar.

Dart ve Flutter ile tüm platformlarda yüksek performansla çalışan uygulamalar yazmayı öğrenin. Bilgisayardan ve mobilden ayrı ayrı çekilen videolarla dersleri her yerden takip edebileceksiniz. Küçük ekranlar artık sorun olmayacak.

Bugüne kadar programlama öğrenmek, uygulama geliştirmek için çeşitli girişimleriniz oldu ise ancak amaçlarınıza henüz ulaşamadıysanız doğru yerdesiniz. Bol tekrarlı, açık, sade ve eğlenceli bir anlatımla bu kez hedefinize hiç olmadığınız kadar yakınsınız.

Uygulama geliştirmek ve ortaya bir şeyler çıkartmak için artık bir programlama dilinin temellerini bitirmenize gerek yok. Daha ilk bölümle birlikte basit uygulamalar yazmaya başlıyoruz. Dart programlama diline ait ihtiyaç duyacağınız bilgilere ise her Flutter uygulaması öncesi kısa bir video ve kısa alıştırmalar ile sahip olacaksınız.

Alıştırmalar ve bilgisayar/telefon için ayrı ayrı çekilen tekrar videoları ile öğrendiklerinizi pekiştireceksiniz.

Dersler en basitten, en karmaşığa gidecek şekilde ayarlandı ancak daha önce konuya bir hâkimiyetiniz varsa sadece hızlı tekrar derslerini izleyerek çok daha çabuk ilerleyebilirsiniz.

Herkes için tek bir kurs.

KURS İÇİN TIKLA

Koronavirüs nedeniyle banka kredi faizleri düştü!

Visual Studio ile C# Öğreniyorum