in ,

Fiverr ile internetten freelancer iş fırsatı ile para kazan

Fiverr internetten para kazanma yöntemlerinden biridir. Ülkemizde çok bilinmeyen bu yöntem Fiverr da 3 milyonu aşkın hizmet 5$ ile 500$ arası satışa sunulmaktadır. Freelance çalışan kişilerin dünyada en çok tercih ettiği sistemlerden biridir.2009 yılında İsrail tel-aviv de kurulan bu sistemin amacı tamamen dijital tüm hizmetlerin yapılacağı bir marketti ve amacına kısa sürede ulaştı. Bu sitede içerik yazısı, grafik, tasarım, video organizasyon, çeviri yazılım gibi bir çok hizmet yer almaktadır.

Fiverr insanların birçok hizmeti 5 $ karşılığında sattığı bir sitedir. İnsanlar burada tavsiyede bulunmaktan makale yazımına kadar birçok hizmeti sunarlar. İnsanların neler teklif ettiği hakkında bir bilgiye sahip olmak için sitede gezinin. Başkalarının önerdiği şeyleri de yapabilir ya da yeni “küçük işler” (gigs) oluşturabilirsiniz. Sattığınız her “küçük iş” için 4 $ kazanırsınız ve 1 $ da Fiverr’da kalır. Bazı popüler “küçük iş”ler size günde 100 $’dan daha fazlasını kazandırabilir.

Bu sistem seviye olarak belirlenmiştir. 1.seviyede 30 gün içinde en az 10 iş yapıp teslim etmelisiniz. Bu durum seviyeye göre artıp gidecektir. Ödemeler iş bittikten sonra müşteri onaylaması ile 14 gün içinde belirttiğiniz paypal hesabınıza yatıyor. Ve sistem her 5$ işinizden 1 $ kesmektedir.

Fiverr ile para kazanmak için yapmanız gerekenler:
1.Fiverr’da bir hesap açın.
2.“Satmaya Başla” (Start Selling) butonuna tıklayın.
3.“İlk Gigini Oluştur” (Create First Gig) butonuna tıklayın.
4.İstediğiniz gigi oluşturmak için talimatları uygulayın.
5.Müşterilerin sizin giglerinizi kabul etmesini bekleyin ve iş geldiğinde zamanında yapıp teslim edin

Hemen katılmak için aşağıdaki linke tıklayıp üye olrak işe başlayabilirsiniz.

http://www.fiverr.com/s2/0c802a4fef

SARIMSAK VE LİMON MUCİZESİ

İMAR BARIŞI – İMAR AFFI NEDİR?