in

En İyi Fethiye Ücretli ve Ücretsiz Kamp Alanları

En İyi Fethiye Ücretli ve Ücretsiz Kamp Alanları

Türkiye’nin en önemli turizm merkezlerinden biri olan Fethiye, her yıl binlerce kampçıya ev sahipliği yapıyor. Ben ilk kampım için Fethiye’yi tercih etmiştim ve daha sonraki yıllarda da sık sık kamp yapma fırsatına sahip oldum. Fethiye kamp alanları ile birçok fırsatı ve imkanı bir arada yaşamanızı sağlıyor. En iyi Fethiye kamp alanları ise sunduğu imkanlar ile unutulmaz bir tatil yaşamanızı mümkün kılacaktır.

Fethiye’de kamp yeri ararken denize mesafesi, kamp imkanları, giriş ücreti, merkeze uzaklığı vb. birçok konuya dikkat edebilirsiniz. Örneğin, yüzmeyi seviyorsanız en iyi seçenek Fethiye denize sıfır kamp alanları olacaktır. Gelin, farklı özellikleriyle ön plana çıkan Fethiye’deki en iyi kamp yerleri ve alanlarına göz atalım!

Fethiye’de tatil yapmak sayısız fırsatı bir arada sunuyor. Antik kent kalıntıları, ekstrem sporlar, adrenalin dolu aktiviteler, eğlenceli gece hayatı ve müthiş doğası ile mutlaka bir kere gitmenizi öneririm. Fethiye kamp alanları ise elektrik, duş, mutfak vb. imkanlarla tatilinizi kolaylaştırırken huzur dolu bir tatil yaşamanızı sağlayacaktır. İşte, en iyi Fethiye kamp alanları ve öne çıkan özellikleri sizinle!

Not Just Camp

Not Just Camp. Konum olarak gerçekten kolay. Ölüdenizde Jandarmaya gelmeden sağa dönerek veya Hisarönünün içerisinden gidebilirsiniz. Kampta 10 adet yukarıdaki resimdeki gibi çadır var. Orta bölümde ise 10 tane tahtadan ev mevcut. Biz burada kalmıştık önündeki Bar’da gayet şirin olmuş. Biraz daha lüks sevenler için ise en başta Tiny houselarda mevcut. Ortamı ve çalışanları gayet güler yüzlü ve eğlenceli insanlar. Biraz paraya kıyıp ücretli, sabahları kuş sesleriyle uyanabileceğiniz serin ve konforlu bir kamp alanı arıyorsanız Not Just Camp kesinlikle size göre.

İmkanlar:

  • İnternet,
  • Sıcak su ve duş,
  • Bulaşık yıkama alanı,
  • Mangal alanı,
  • Restoran,
  • Açık oturma alanları,
  • Otopark.
  • Tuvalet
  • Bar
  • Havuz
  • Hamak

İletişim: 0545 651 11 22

Instagram hesabını buraya tıklayarak inceleyebilirsiniz.

Agora Beach Camping

Ferah ortamı, ilgili çalışanları ve doğası ile Fethiye’nin en iyi kamp yerlerinden biri Agora Beach Camping. Sunduğu olanaklarla kampçıları memnun etmeyi başaran Agora Beach Camping, farklı konaklama türlerine sahip. Kendi çadırınızla, işletmenin çadırıyla veya karavanla konaklama yapabilirsiniz. En iyi özelliklerinden biri ise doğa ile iç içe bir tatil fırsatı sunarken şehir merkezine de yakın olması. Bu sayede hem izole bir tatil arayanları hem de Fethiye’nin canlı hayatını merak edenleri memnun etmeyi başarıyor. Öte yandan baza ve yataklı çadırlarını da mutlaka denemenizi öneririm.

İmkanlar:

  • İnternet,
  • Buzdolabı,
  • Sıcak su ve duş,
  • Bulaşık yıkama alanı,
  • Şezlong ve şemsiye,
  • Mangal alanı,
  • Restoran,
  • Açık büfe kahvaltı,
  • Açık oturma alanları,
  • Otopark.

İletişim: 0532 335 66 52

Agora Beach Camping web sitesini ziyaret etmek için tıklayın.

En İyi Fethiye Ücretsiz Kamp Alanları

Fethiye’de kamp yapmak istiyor ancak ücret ödemek istemiyorsanız, ücretsiz kamp alanlarını tercih edebilirsiniz. En iyi Fethiye ücretsiz kamp alanları mükemmel doğası ile sizi kendine hayran bıraktıracaktır. Aynı zamanda birçok kamp alanının yanında veya yakın mesafesinde WC, sıcak su, duş vb. ihtiyaçlarınızı giderebileceğiniz ücretli ya da ücretsiz yerler bulunuyor. Özellikle bir iki günlük konaklamalar için Fethiye ücretsiz kamp alanları oldukça iyi birer alternatiftir. İşte, tercih edebileceğiniz Fethiye ücretsiz kamp alanları:

Ölüdeniz Sahili

 

Fethiye Ölüdeniz’de ücretsiz kamp yapabilirsiniz. Ölüdeniz’de kamp yapmak için sayısız seçenek var. Birçok yer, ücretli ancak birkaç alanda ücretsiz kamp yapılabiliyor. Özellikle denize sıfır ve sahilde kamp yapmak isteyenler için iyi bir tercih olacaktır. Ancak sezonlarda yer bulmanın oldukça zor ve neredeyse imkansız olduğunu belirtmek gerekiyor. Nisan – Mayıs ya da Ekim – Kasım aylarındaysa tüm sahil sizin olabilir. Dikkat etmeniz gereken diğer bir konu ise sadece gece konaklamalarına izin verilmesi. Dolayısıyla bir gece ya da iki gece konaklamaları için tercih edilebilir.

WC, sıcak su ve duş ihtiyacınızı ise en yakın kamp işletmelerinden ücretli olarak karşılayabilirsiniz.

Kelebekler Vadisi Kamp Alanı

 

Her kampçı mutlaka bir kez de olsa Kelebekler Vadisi’nde kamp yapar. Daha önce buraya gelmediyseniz mutlaka ziyaret etmenizi öneririm. Kendine hayran bıraktıran bir manzaraya sahip. Ayrıca Kelebekler Vadisi, 80’i aşkın kelebek türüne de ev sahipliği yapıyor. Dolayısıyla her anlamda muhteşem bir kamp sizi beklemekte. Kelebekler Vadisi kamp alanında ücretsiz kamp yapabilirsiniz. Sıcak su, çay, WC, duş vb. ihtiyaçlarınızı ise kamp alanının yakınında yer alan bir aileden karşılamak mümkün. Kamp alanına oldukça yakın olan bu ev, uygun fiyatla ihtiyacınızı karşılamanızı sağlayacaktır.

Fethiye’de ücretsiz kamp alanı arıyorsanız Kelebekler Vadisi en iyi seçeneklerden biridir.

Babadağ

Fethiye’de en iyi ücretsiz kamp alanları arasında Babadağ yer alıyor. 1300 rakıma sahip olan bu dağ, kampçıların uğrak noktalarından. Ancak ulaşım oldukça zor ve mutlaka yardım almanız gerekir. Servis araçları ya da 4×4 araçlar sizi Babadağ’a ulaştıracaktır. Burada herhangi bir ücret ödemeden kamp yapabilirsiniz ancak elektrik, su vb. imkanların olmadığını belirtmeliyim. Ayrıca yine Babadağ’da bir kamp alanı bulunuyor ve çadır kurmaya izin veriyor. Bu kamp alanını kullandığınızda birçok ihtiyacınızı ücretli olarak karşılayabilirsiniz.

Darboğaz Koyu

Fethiye’de ücretsiz kamp alanı arıyorsanız Darboğaz Koyu’nu da tercih edebilirsiniz. Özellikle doğa ve deniz ile baş başa olmak isteyenler için ideal bir konuma sahip. Ancak araç ile giriş mümkün değil, dolayısıyla kampa ulaşmak için 15 – 20 dakika yürümeniz gerekiyor. Kampçılar genellikle Gemile Koyu’na geldikten sonra Darboğaz Koyu’nda bir iki gün geçirmeyi tercih etmektedir. Ayrıca etrafta ihtiyacınızı karşılayabilecek bir tesis yok. Dolayısıyla mutlaka hazırlıklı gelmelisiniz. Son olarak doğa ve yabani hayata alışık olmayan kampçılar için çok iyi bir alternatif olmadığını da belirtmeliyim.

İşsizlik Maaşı Başvurusu Nasıl Yapılır?

Zeka türünüzü T.C kimlik numaranızı ezberleme şekliniz ile öğrenin