in ,

Online Eğitim için ücretsiz araçlar

İnternet, işbirliğini her zamankinden daha kolay hale getirdi. Sadece birkaç fare tıklamasıyla, dünyanın dört bir yanından birileri ile iletişime geçebilir ve onlarla birlikte istediğiniz herhangi bir şey üzerinde çalışabilirsiniz.

1. FreeConferenceCall

Toplantılar Artık Daha Basit

Dilediğiniz gibi bağlanma özgürlüğü. Üstün kalitede, güvenli ve ücretsiz iş birliği araçları ile daha kısa zamanda daha fazla iş yapın. Online toplantılar şu özellikleri içerir: HD ses, ekran paylaşımı, 1,000 katılımcıya kadar video konferans desteği.

Website linki: https://www.freeconferencecall.com/tr/learn-more-online-meeting

2. Skype

Skype iletişimde kalmayı kolaylaştırıyor

Konuşun. Sohbet edin. İşbirliği yapın.

Website linki: https://www.skype.com/tr/

3.Appear.in

Şansınıza, ekibiniz her zaman aynı yerde olamaz. Bir video görüşmesiyle, konuları tartışmanız gerektiğinde, bu iş Appear.in’den daha kolay olamaz. Favori konferans arama uygulamalarımızdan biri olan bu araç, tarayıcınızda bir toplantı odası oluşturmanıza ve en fazla 8 kişiyi barındırmanıza olanak tanır.

Website linki: https://appear.in/

4.Trello

Trello, en iyi bilinen proje yönetim araçlarından biridir, bu nedenle giriş gerektirmez. Kart tabanlı sistemi, yapılacaklar listeleri, hedefler ve takımınızın gerçekleştirmek istediği diğer görevler için mükemmeldir. Trello’yu kullanma hakkında bilmeniz gereken her şeyi yazdık, ancak ekibinizin fonlarını yönetmek gibi proje yönetimi dışında başka harika kullanımlarının olduğunu unutmayın.

Website linki: https://trello.com/

5.Zoom

Zoom ile canlı ders verin veya ders alın

İnternet üzerinden ders vermek veya ders almak için kullanılabilecek bir araç. Bugüne kadar bu konuda geliştirilen araçlar içinde en iyilerinden biri.

İster bire bir (ders veren 1 kişi ve ders alan 1 kişi) ders verin veya alın, ister bire çok (ders veren 1 kişi alan 2 veya daha fazla).

Bire bir derslerde süre sınırı yok ve tamamen ücretsiz. İnternet üzerinden özel ders vermek veya almak  istiyorsanız bu uygulama tam size göre.

Bire çok derslerde ise 40 dakika sınırı var. 40 dakika sonra bağlantılarınız kopar. Dersi daha sonra tekrar başlatmak mümkün. Ancak bana ücretsiz versiyonu yeterli değil diyorsanız ücretli versiyonlarından (https://zoom.us/pricing) kendinize uygun olanını da tercih edebilirsiniz.

Peki, Zoom ile neler yapabilirsiniz?

Zoom ile; siz dünyanın neresinde olursanız olun, ders vermek istediğiniz kişi nerede olursa olsun, eğer internetiniz varsa, bağlantınız da biraz iyiyse aynı ortamdaymış gibi ders anlatabilir, ders alabilirsiniz.

Website linki: https://zoom.us/

6.Cisco Webex

Cisco Webex Teams uygulama merkezli bulut bazlı bir servisdir. Takımların birbirleriyle toplantı yapmasını, mesajlaşmasını, sesli ve görüntülü aramaya olanak sağlayan bir işbirliği aracıdır. Bir görev takımı içinde fikir oluşturma, beyaz tahtada tasarlama ve tasarlanan fikrileri paylaşmak için ister bir arada ister ayrı olsun tek bir sürekli iş akışı içinde takım iletişiminin ilerlenmesini sağlar. Cisco Webex Teams, toplantı öncesi, toplantı sırasında ve toplantı sonrasında kullanılabilen bir platformdur. Cisco Webex Teams basit, güvenli ve projenin başından sonuna kadar bütünlüğü sağlayan, insanların bir arada çalışmasına imkan veren, başka sistemlerle entegrasyon için (API) açık servislere sahiptir.

Website linki: https://www.webex.com/

SİHA NEDİR?

Covid-19 (Corona) Virüsün Yayılmaması için Ne Gibi Önlemler Alınmalı