in

Netflix bedava üyelik nasıl alınır?

Netflix 1 Ay Bedava Üyelik

Netflix Türkiye https://www.netflix.com/tr/ sayfasına giriş yapın

Netflix, yeni müşterileri için bir ay ücretsiz hizmet sunuyor.* Deneme teklifi için kaydolarak Netflix’in dizi ve film arşivinin tümüne hemen erişim sağlayın. Yayın planları, cihazlar ve daha fazlasına ilişkin bilgiler Netflix nedir? sayfasında bulunabilir.

Ücretsiz ayınızı başlatmak için, Netflix.com adresine gidin, adınızı ve e-posta adresinizi girin, bir parola seçin, ardından size en uygun plan ve ödeme seçeneğini belirleyin ve izlemeye başlayın.

Ücretsiz deneme süresince tarafınıza ücret yansıtılmayacak olup, istediğiniz zaman üyeliğinizi iptal edebilirsiniz. Ücretsiz deneme süreniz bitmeden kısa süre önce size bir hatırlatma göndereceğiz, böylece Netflix üyesi olmayı tercih etmediğiniz takdirde hesabınızı iptal edebilirsiniz. Deneme sürenizin sona ermesinin ardından Netflix üyeliğine devam etmeyi tercih etmeniz durumunda, izleme miktarınızdan bağımsız olarak, otomatik olarak aylık cüzi bir ücret alınır.

Ücretsiz denemeyi başlatmak için neden bir ödeme yöntemine ihtiyacım var?

Ücretsiz denemeden sonra hizmette herhangi bir kesinti yaşamamanızı sağlamak için sizden bir ödeme yöntemi istiyoruz. Ödeme yönteminizin çalıştığını doğrulamak üzere finansal kuruluşunuza yetkilendirme isteği göndererek bunu yapıyoruz. Bu istekler tahsilat amaçlı değildir, ancak bazı durumlarda kullanılabilir hesap bakiyenizi geçici olarak etkileyebilir. Hizmetimize devam etmezseniz sizden ücret alınmayacaktır.

NOT:* Ücretsiz deneme süresi ve uygunluğu bölgeden bölgeye değişebilir.
Kendinize Uygun Bir Plan Seçin

Karşımıza 3 çeşit plan çıkıyor. Bunlar Temel, Standart ve Özel olarak adlandırılmış. Özel’i seçip Netflix’ten en iyi şekilde yararlanabilirsiniz.Sizin keyfinize kalmış. Seçimimizi yaptıktan sonra DEVAM ET butonuna tıklıyoruz.

 

Youtube’de Yapılan İlginç Yorumlar

2023 En Hızlı DNS Adresleri