in ,

DuckDuckGo Gizli Bilgilerinizi Koruyun

Gizlilik, basitleştirildi. ***İzinler, her an her yerden çıkabilecek gizli takip programlarının engellenmesi içindir.***
Gizlilik, basitleştirildi.

DuckDuckGo olarak, internetin böylesine tedirginlik yaratmaması gerektiğine inanıyoruz. Hak ettiğiniz çevrimiçi gizliliği elde etmek, perdeyi çekmek kadar basit olmalı.

İnternette nereye giderseniz gidin, arama yaparken ve gezinirken kişisel bilgilerinizin kontrolünü rahatça elinize almanız için gerekli temel gizlilik özelliklerini sağlıyoruz:
• Reklam Takip Ağlarından Kaçının — Gizlilik Korumamız bulabildiğimiz tüm gizli takip programlarını engeller, zaman içerisinde sizi takip eden başlıca reklam ağlarını teşhir eder; böylelikle sizi takip etmeye çalışanları siz takip edebilirsiniz.
• Şifreleme Korumasını Artırın — Mümkün olduğunda siteleri şifreli bağlantı kullanmak zorunda bırakır, İnternet Servis Sağlayıcıları gibi meraklı gözlerden verilerinizi koruruz.
• Aramanızı Gizli Yapın — Finans, sağlık ve politika gibi konulardaki sorularınız dolayısıyla son derece kişisel bilgilerinizi arama motorunuzla paylaşırsınız. Neyi aradığınız sizi ilgilendirir. İşte bu yüzden DuckDuckGo sizi takip etmez. Asla.
• Gizlilik Politikalarını Deşifre Edin — Terms of Service; Didn’t Read (ToS;DR) ile işbirliğine giderek, mümkün olan yerlerde web sitesi kullanım koşulları ve gizlilik politikalarına ilişkin puanlarını ve etiketlerini dahil ediyoruz.

Arama yaparken ve gezinirken bir web sitesini ziyaret ettiğinizde DuckDuckGo size bir Gizlilik Notu derecelendirmesi gösterir (A-F). Bu derecelendirme sayesinde korunma düzeyinizi bir bakışta görür, sizi takip etmeye çalışırken yakaladıklarımızın detaylarına girebilir ve altta yatan sitenin gizlilik önlemlerini nasıl geliştirdiğimizi öğrenebilirsiniz. Gizlilik Notu; gizli takip ağları bulunması, şifreleme kullanımı ve web sitesi gizlilik uygulamaları esasında otomatik olarak verilir.

Çok fazla kişi internette gizlilik beklenemeyeceğine inanıyor. Biz bunu değiştirmek için mücadele ediyoruz ve yeni bir çevrimiçi güven standardını misyon belledik. DuckDuckGo yükleyin, gizliliğinizi geri kazanın!

Hakkımızda: https://duckduckgo.com/about/
Cihaz Gizlilik İpuçları: https://spreadprivacy.com/tag/device-privacy-tips/
Gizlilik Hakkında Daha Fazla Eğitim: https://spreadprivacy.com/tag/privacy-newsletter/
Gizlilik Politikamız: https://duckduckgo.com/privacy/

Açık kaynak adresi: https://github.com/duckduckgo/duckduckgo-privacy-extension.

Bize ulaşmak için her zaman chrome@duckduckgo.com adresine yazabilirsiniz. Sizden haber almaktan büyük memnuniyet duyacağız!

15 Şubat’ta Sinemalarda Fuat Ergin ft HEP YEK 3 – BAĞCILAR'

Türkiye Mavi Vatan 2019 Tatbikatı