in

BiP messenger indir yükle

BiP, her şeyiyle bizim, her şeyiyle Türkiye’nin yerli uygulaması!

%100 Türk mühendisleri tarafından geliştirilen, ücretsiz iletişim ve yaşam platformu. BiP senin yol arkadaşın, mesajlaşmadan çok daha fazlası. Magazinden spora, hava durumundan döviz kurlarına, günlük hayatında hizmetler keşfetmen için seni bekliyor.

iOS 11 ve üzeri iPhone, iPad cihazlarda;  Android 5 ve üzeri cihazlarda kullanılabilir.

BiP’te neler var?

Sesli ve görüntülü arama: BiP’teki tüm sevdiklerinizle internet üzerinden, yüksek kalitede sesli ve görüntülü görüşme gerçekleştirebilirsiniz.
 
Kaybolan mesaj: BiP’e özel kaybolan mesaj özelliğiyle sevdiklerinizle mesajlaşırken, mesajlarınızın belirlediğiniz süre sonunda sohbet ekranından kaybolmasını sağlayabilirsiniz.

Hiçbir yerde olmayan eğlenceli içerik: Yiğit Özgür’ün sadece BiP’e özel tasarladığı birbirinden eğlenceli çıkartmalar ile Türk usulü birçok çıkartma ve caps BiP’teki sohbetlerinizi daha renkli hale getiriyor.

Caps yaratma: BiP’ten varolan bir fotoğrafınızı kullanarak veya yeni fotoğraf çekerek kendi capsinizi yaratıp tüm sevdiklerinizle paylaşabilirsiniz.

Herkesle iletişim kurabilme: Tüm iletişiminizi BiP’e taşıyabilirsiniz! BiP’li olmayan arkadaşlarınızla da BiP’in içerisinden SMS atarak mesajlaşabilirsiniz.

Grup mesajlaşma: Birden çok arkadaşınızla aynı sohbet içerisinde mesajlaşabilirsiniz.

Konum paylaşma: Birebir veya grup mesajlaşmalarınızda bulunduğunuz konumu paylaşabilirsiniz.

BiP Her Yöne Arama /Telefonu Arama: 23 Haziran 2016’dan itibaren BiP’e her yöne arama / telefonu arama özelliği eklenmiştir. Bu özellik şu anda sadece Turkcell kullanıcıları için geçerlidir. Turkcell kullanıcıları BiP ile BiP’i olmayan aboneleri Turkcell ses paketleri / tarifelerini kullanarak arayabilir. BiP üzerinden yalnızca yurt içi numaralar aranabilmektedir. Bu tip aramalarda uygulamanın ortalama data tüketimi 400KB/dk seviyesindedir , bu değer cihaz ve network koşullarına bağlı olarak değişiklik gösterebilir. Kullanılan data abonenin kullandığı internet tarifesi üzerinden ucretlenir. Yurt dışında BiP ile yapılan her yöne aramalar/ telefonu aramalar da yurt içi ses paket/ tarifeleri üzerinden ücretlenir. BiP ile özel servis numaraları ve acil numaralar aranamamaktadır.

Keşfet: BiP’te Keşfet menüsü altındaki her bir avatar, bir servisi temsil etmektedir. Servisler dünyası ise; ulusal markalara, TV şovlarına, ünlülere, sivil ve kamu kurumlarına, organizasyonlara, orta-küçük ölçekli işletmelere ve küçük kullanıcı gruplarına hizmet vermek amacıyla oluşturulmuştur.
Servisler üzerinden; Metin mesajları , görsel, ses, video, zengin medya mesajı ve anket tiplerinde toplu gönderimler yapılabilir. BiP kullanıcıları istedikleri servisleri takip ederek ya da takip gerektirmeyen servislere direkt mesaj atarak iletişimi başlatabilirler. Kullanıcıların gönderdikleri mesajlar anında servislere iletildikleri için, BiP’te iletim durumları direkt olarak “çift tik” olmaktadır. Servislere gönderilen mesajlar için ek olarak “okundu” bilgisi verilmemektedir. Kullanıcılar istedikleri takdirde servis takibini bırakma veya servisi sessize alma hakkına sahiptirler.
BiP Web: BiP’i bilgisayarınızdan veya tabletinizden de web.bip.com adresi üzerinden kullanabilirsiniz.
BiP’te Gece Modu: BiP’i gece modunda kullanarak hem daha iyi bir mesajlaşma deneyimi yaşayabilir, hem de pil tasarrufu sağlayabilirsiniz. iOS cihazlarda Daha Fazla bölümünde, Android cihazlarda ise Profil bölümünde Ayarlar’ın altında yer alan Görünüm Ayarları bölümünden Gece Modu’na geçebilirsiniz.
BiP Acil Durum Butonu: BiP, acil durumlarda da yanınızda! Acil durumda ulaşmak istediğiniz kişileri ekleyin, tek bir tıkla BiP’ten arayın. Acil durum sonrası güvende ya da acil durumda olduğunuzu konumunuz ile birlikte onlara haber verin.

ATAK 2 Helikopteri

Whatsapp alternatifi uygulamalar