in ,

Aracı Olan Herkese İş Fırsatı!

Yurt içi kargo tarafından hayata geçirilecek uygulamalar sayesinde milyonlarca kişi iş sahibi olabilecek! Yurt içi kargo genel müdürlü tarafından yapılan açıklamada pek çok araç sahibinin bu işte faydalanabileceğini ve karşılık olarak yüklü gelir elde edebileceklerini duyurdu.

Yurtiçi kargo tarafından hayata geçirilecek uygulamalar sayesinde milyonlarca kişi iş sahibi olabilecek! Yurt içi kargo genel müdürlü tarafından yapılan açıklamada pek çok araç sahibinin bu işte faydalanabileceğini ve karşılık olarakta yüklü gelir elde edebileceklerini duyurdu.

Ülke genelinde hemen hemen hepimizi ekonomik yönden etkisi altına alan salgın döneminde en çok çalışma ve performas gösteren sektörlerin en başında kargolar gelmekteydi. Belirlenen yasaklar dahilinde insanların dışarı çıkamadığı sürelerde internet üzerinden yapılan alışverişlerin sayısıda bir hayli arttı.İnternet alışverişleri kargo şirketlerinin de çalışma durumlarında ciddi bir artışa sebep oldu.

Öyle zamanlar olduki çalışma perfermonslarını artırmalarına rağmen kargo şirketleri vatandaşın ihtiyaçlarına yetişemediler.Hal böyle olunca  kargo şirketleri yeni projeler uygulamaya koyarak vatandaşa daha hızlı ve kaliteli hizmet sunmayı hedefliyorlar. İlk olarak Yurtiçi kargo firması bu konuda önemli adımlar attı. Hem vatandaşların mağdur olmaması hemde iş sahibi olmak isteyen binlerce işsiz vatandaşa iş imkanı sağlamak adına yeni bir uygulamayı hayata geçiriyor.

ARACI OLAN HERKESE İŞ FIRSATI

Yurtiçi Kargo Genel Müdürü Fatih Önyol konuya dair yapmış olduğu açıklamada ” Kargoya olan ilgi sadece ülkemizde değil  tüm dünyada artış gösterdi. Bu ilginin koronavirüs sürecinin ardından da devam edeceğini düşünüyoruz. Bu nedenle sistemler bazı düzenlemeler yapmak zorundayız. Araç sahibi olan herkesin başvurabileceği bir sistemi getiriyoruz. Parça başına göre gelir elde edilebilecek bu sistemde önemli bir istihdam oluşturmayı amaçlıyoruz.” ifadelerini kullandı.

Devletten 150 Bin Lira Hibe Maddi Yardım ve Faizsiz Kredi !

Amerika’da Şirket Kurulumu